Bryt after eight i mindre bitar och rör ner så de smälter. ½ platta after eight. Runt 0-strecket har det legat och solen har också varit framme. Aftereight-pannacotta 2 port. 3 plattor after eight. 1 platta after eight. Häll upp i 2 mindre glas och låt de stelna i kyl i minst 4-5 timmar. Garnera med 1 msk vispad grädde på varje, lite kakaopulver och ½ platta after eight. 3 plattor after eight. 1 platta after eight. 4-5 timmar G
Det är ingen hemlighet att jag älskar After Eight. Jag använder alltid samma grundrecept som ger sådär perfekt krispiga kanter och en seg insida men after eighten gjorde den sega insidan ännu segare
så rör i AFTER EIGHT och rör tills de smält och det blivit en jämn. mitt i ugnen, 180 grader i 20-25 minuter (kakan ska ha stelnat men. Smält 1 msk smör, rör i 8 bitar AFTER EIGHT och avsluta med 2 msk. 14 bit(ar) After Eight. 8 bit(ar) After Eight
Vispa mjölk och mjöl till en slät smet. Blanda i bakpulver, vaniljsocker, salt och matolja. Smält lite matfett i en stekpanna och grädda till tunna pannkakor
ca 8 plattor After Eight. ca 25 plattor After Eight. Skär ca 8 AfterEight-plattor på mitten och stick ner dem i smeten. Smält ca 25 AfterEight-plattor över vattenbad. -Mama Skogly ♥ Ca 12 bitar. ca 8 plattor After Eight. ca 25 plattor After Eight
Kladdkaka med after eight. Häll i en form med löstagbara kanter och ställ in i ugnen i 175 grader i 15-20 minuter. 25 g smör1 dl grädde20 after eight bitarSmält smör och blanda ner grädde och after eight, rör tills det är helt blandat, häll över den kalla kakan och ställ kallt
Tillsätt kakao, bakpulver, vaniljsocker och vetemjöl och till sist smör- och chokladblandningen. Ta ut tårtan och täck den med chokladbitarna till glasyren och ställ in i ugnen i 3-5 minuter så att chokladen smälter. 175 g After eight. 100 g After eight
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.