Hoppas ni alla haft en riktigt bra vecka där ute, fylld med solsken. Denna helgen inleddes med inget mindre än bröllop minsann, men mer om det alldeles strax
Ta ut bottnen och rör ihop kolorna (klippta i småbitar) med dulce de leche och kokos. Jag valde Werthers chokladfyllda kolor här men det går lika bra med originalet
Runda bullarna med händerna och lägg på plåt med bakplåtspapper. Lägg mandlar och strösocker i en matberedare med lock och mixa tills mandeln börjar kännas slät och fin, eventuellt kan man behöva tillsätta lite vatten om den känns för torr
Småkakor är något som inte bakas lika ofta här på bloggen som typ cheesecake, cupcakes eller tårtor. Gillar du inte kola, funkar det lika bra att fylla dem med din favoritsylt eller vad sägs om typ nutella
Jag älskar de med socker på och med en god fyllning är det svårt att hålla sig till att bara ta en. Som med alla vetedegar rekommenderar jag att du använder rumsvarma i
Mixa smör, mjöl, socker och salt i matberedare med kniven tills det är jämnt fördelat. Häll glasyren över kakan och garnera med godis eller strössel om du vill
Här kommer ett recept på underbart somriga biskvier med hallon. Jag använder en medicinkoppmed det måttet och ritar ut cirklar på pappret så blir det lättare att få alla lika stora
Det har länge varit på modet att göra egna varianter av populära köpekakor och klassiskt köpegodis och jag måste säga att jag tycker att det är en himla kul grej att syssla med
Hacka den mörka chokladen grovt och lägg i en värmetålig skål tillsammans medAfterEight-choklad. Plasta in skålen och låt den vila i kylskåpet tills den fått en bredbar konsistens och täck sedan din browniemed den
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.