Som så många andra försöker vi äta lite mer vegetariskt. För ett tag sen gjorde vi den här krämiga grytan med quornbitar, riktigt gott, snabbt och enkelt
1. Blanda allt utom ärter och nötter. 2. Koka i 12 minuter. 3. Blanda i ärter och nötter. 4. Servera, kanske med råris eller fullkornscouscous 1 tsk oregano
Afrikanskkikärtsgryta (6p)2 hackade gula lökar2 tsk röd curry1 msk tomatpuré CurryOreganoNymalen svartpepparEn burk kikärtor (häll av och mosa hälften med en gaffel)2 burkar krossade Muttitomater4 msk jordnötssmör2 dl vatten med lite grönsaksfond iSå här gör du
Behöver jag säga vad det är för typ av recept. Du som gissade tänkte nog rätt, lättviktarmat. Jag gillar dessa recept för de går så racersnabbt att laga
Afrikansk biffgryta bjöd pappa på i helgen. Nuförtiden skulle vi nog dessutom tala om nordafrikanskt, sydafrikanskt eller västafrikanskt osv om de olika köken i Afrika för de skiljer sig åt beroende på geografin och lokala råvaror samt varifrån de fått influenser när det gäller det kulinariska
Det här afrikanska stekpannebrödet är jätteenkelt att baka. Det innehåller ingen jäst, och har därför ingen jästid, vilket gör det till ett snabbakat bröd
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.