SaffransbiscottiIngredienserPortioner. 40 st 100 g smör eller margarin 1/2 g saffran 1 1/2 dl strösocker 2 ägg 5 dl vetemjöl (5 dl motsvarar 300 g) 1 tsk bakpulver 1 1/2 dl pistagenötskärnor eller andra nötter Lägg tilliinköpslistan Stå intevilsenibutikenigenwww.ica.se
Adventskrans Rör ut den smulade jästen i degspadet. Tillsätt salt, socker, gulor eller hela ägg och det mesta av mjölet Matklubben.nu
Adventskrans med saffran Det funkade bra, kransen blev saftig och god just tillsöndagsfikat, men till nästa dag var den ganska torr och tråkigPar i matlagning
VintervärmeAdventskrans från En kaka i ugnen. Temat för Månadens sötsak i november visadesig komma väl till pass så här i början av december Söta saker
Adventskrans II Rör ut den smulade jästen i degspadet. Tillsätt salt, socker, gulor eller hela ägg och det mesta av mjölet Hemmets Journal
Adventskrans Smula ner jästen i en degskål. Smält matfettet och tillsätt mjölken. Låt det blifingervarmt. Häll det över jästen och rör om så att den löser sigHemmets Journal
Adventskrans En smarrig krans fylld med vit choklad. Grundreceptet kommer från Hembakat men är lite justerat. FyllningFikaErica
Kul med kurs…och flera kommer! Som vanligt ett trevligt gäng som alla gjorde sin egen variant av adventskrans. Igårkväll höll jag första kursen för den här julen GladiGrönt
Margits adventskrans Smält margarineti en kastrull och häll i mjölken. Låt blandningenblifingervarm. Smula jästen i degbunken och rör ut den med mjölkblandningenMatklubben.nu
Adventskrans Smula ner jästen i en degskål. Smält matfettet och tillsätt mjölken. Låt det blifingervarmt. Häll det över jästen och rör om så att den löser sigHemmets Journal
Adventskrans I Rör ut den smulade jästen i degspadet. Tillsätt salt, socker, äggulor (ägg) och det mesta av mjölet. Bred på en blandning av matfett, mandelmassa och kanel Hemmets Journal
Adventskrans II Rör ut den smulade jästen i degspadet. Tillsätt salt, socker, gulor eller hela ägg och det mesta av mjölet Hemmets Journal
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.