Aborreplanka med potatismos och romsås
www.koket.se
www.koket.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 4 abborrfiléer (ca 500 g)
  • 3 msk smör, att steka i
  • 0,5 krm salt
  • 0,5 krm peppar
  • 2 tomater
  • 4 sparris
  • 1 förp bacon
  • 1,5 kg potatis
  • 50 g smör
  • 3 dl grädde
  • 1 dl majonnäs
  • 4 dl crème fraîche
  • 2 förp röd stenbitsrom
  • 1 röd lök, finhackad
  • 1 dl dill, hackad
  • salt
  • peppar
  • 4 abborrfiléer (ca 500 g) 3 msk smör, att steka i 0,5 krm salt 0,5 krm peppar 2 tomater 4 sparris 1 förp bacon
  • Potatismos:1,5 kg potatis 50 g smör 3 dl grädde
  • Romsås:1 dl majonnäs 4 dl crème fraîche 2 förp röd stenbitsrom 1 röd lök, finhackad 1 dl dill, hackad salt peppar

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.