Abborrfilé med kantareller och västerbottenoststomp
www.koket.se
www.koket.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Dressing1 gul lök 1 röd paprika 4 klyfta vitlök 1 tsk basilika (färsk) 5 msk strösocker 3 msk ketchup 3 msk senap 0,75 dl vitvinsvinäger 1 tsk salt 0,5 tsk svartpeppar 3 dl olja
  • 1 Abborre med kantareller2-3 abborrfiléer (beroende på storlek) smör (till stekning) vetemjöl salt citronpeppar färsk gräslök färsk dill kantareller (gula)
  • 1 Västerbottenstomp0,5 kg mandelpotatis, skalad 50 g smör, rumsvarmt 75 g västerbottensost, riven 1 dl gräddfil
  • 1 Sallad avokado isbergssallad gurka tomat

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.