Abborre med chablissås
www.koket.se
www.koket.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 800 g aborrfilé
  • 4 dl fiskfond
  • 50 g smör
  • 4 st schalottenlökar
  • 4 st chaminjoner
  • 1 st persiljestjälk
  • 1,5 dl vitt vin (Chablis)
  • 4 dl grädde
  • salt
  • peppar
  • renset från fisken
  • 1 st gul lök
  • 1 st morot
  • 0,5 st fänkål, ev
  • 1 st lagerblad
  • timjan och persiljestjälkar
  • 2 dl vitt vin
  • 10 st vitpepparkorn
  • 800 g aborrfilé 4 dl fiskfond 50 g smör 4 st schalottenlökar 4 st chaminjoner 1 st persiljestjälk 1,5 dl vitt vin (Chablis) 4 dl grädde salt peppar renset från fisken 1 st gul lök 1 st morot 0,5 st fänkål, ev 1 st lagerblad timjan och persiljestjälkar 2 dl vitt vin 10 st vitpepparkorn

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.