Riv rabarbern med hjälp av en mandolin, eller skär tunt med en vass kniv. Lägg rabarbern på ett fat, salta, och lägg något tungt på fatet och pressa rabarbern i 30 minuter, på samma sätt som man gör med pressgurka. Rör sedan ner rabarbern i lagen och låt stå i minst 30 minuter. 3-4 stjälkar rabarber
Med lite överbliven grädde i kylen, en massa ägg och några rabarberstjälkar hade jag helt enkelt inget annat val än att använda glassmaskinen ännu en gång
Hacka och stek löken på medelhög värme till den är glansig. Skär korven i bitar och strimla paprikan. När löken är stekt läggs den åt sidan, lägg nu i korv och paprika i pannan och stek tills korven fått färg och paprikan mjuknat något
Ingen jul utan pepparkakor. Vi älskar Eksta pepparkakor, men man ska ju inte fastna i gamla mönster, så jag har bett vänner och bekanta om deras bästa pepparkaksrecept
Julmaten är uppäten och vi har fått nog, idag blir det en klassiker i Crock-Pot - nämligen köttfärssås med en massa gott som behövde räddas ur kylskåpet
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.