Sedan tar du valfria skålar/burkar och varva mascarponekräm med de marinerade jordgubbarna. Du börjar då med att riva limeskalet, endast det gröna, och pressa ur saften i en skål
Låna gärna mina recept till din blogg men tala gärna om att du hittat receptet här genom att länka tillbaka (har jag lånat receptet har jag länkat i inlägget)
Färsk, nyplockad potatis med massor av dill, sill och strömming i alla dess former, hemtrillade köttbullar och prinskorv, Pripps Blå och en liten nubbe kanske
Mängden florsocker du tar i avgör hur fast du vill ha din frosting. Svenska solmogna jordgubbar är ju allra godast och de kan man ju äta med mjölk och socker eller en klick vispad grädde men de som finns att köpa i butik nu gör sig bäst med någonslags smaksättning
Dela jordgubbar och lägg i sockerlagen och låt dra några timmarKardemummaströssel. Så perfekt sammansatt och sedan med ett glas Asti till Mmmmmm Hittade den på Victorias BloggVitchokladmoussenKoka upp 2,5 dl vispgrädde bryt 150 gram vit choklad och låt smälta i grädden. Marinerade jordgubbarDela vaniljstång och koka upp med 8 st hackade basilikablad, 2 dl socker, 2 dl vatten och lite svartpeppar till en lag
Gröp ut innehållet ur passionsfrukterna och rör ut med marmeladen. Dela jordgubbarna på mitten. Skeda över passionsfruktsåsen och toppa med den rostade mandelmassan
Servera dem med smul och vaniljyoghurt eller glass. Skölj och rensa jordgubbarna. 5 l jordgubbar. Blanda mjöl, havregryn, socker och smör till en smuldeg
Skölj jordgubbarna och skär dem sedan i lagom bitar, dvs så stora du nu vill ha dem. Sockerhalten kan ju variera jättemycket beroende på hur söt man vill ha sylten, och på hur söta jordgubbarna är i själv
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.