Köttfärsgratäng med bacon, champinjoner och purjolök Servings. 8. Cook Time. 40 Min. Blomkålsgratäng med chorizo, köttfärs och bacon. 4. 20 Min. Potatis och löksoppa med tryffel och ägg Gastronaut.nu
Hemmagjord kebab i bröd med vitlökssås och röd sås Servings. 4. Cook Time. 45 Min. Grillad karré med bearnaisesmör, vitlöksstekta bellaverde, skirat smör. 6. 80 Min Gastronaut.nu
Cheddar cheese steak80-talsmacka. Servings. 2. Cook Time. 15 Min. Tomatbruschetta. 4. 5. 480 Min. Pulled Beef med majsröra, långrostade tomater och coleslaw Gastronaut.nu
Lövbiffsgryta med soltorkade tomater och vitlök80-talsmacka. Servings. 4. Cook Time. 80 Min. Grillad hängmörad högrev med cheddarsås, bbq-sås och råstekt. 25 Min Gastronaut.nu
Tomatbruschetta80-talsmacka. Servings. 4. Cook Time. 80 Min. Grillad hängmörad högrev med cheddarsås, bbq-sås och råstekt. 25 Min Gastronaut.nu
Rostad kyckling i ugn med jordärtskocksgratäng och skysås80-talsmacka . Servings. 4. Cook Time. 80 Min. Grillad hängmörad högrev med cheddarsås, bbq-sås och råstekt. 25 Min Gastronaut.nu
Pulled Beef med majsröra, långrostade tomater och coleslaw80-talsmacka . Servings. 4. Cook Time. 80 Min. Grillad hängmörad högrev med cheddarsås, bbq-sås och råstekt. 25 Min Gastronaut.nu
Ankbröst med röd vinbärsås, edamamebönor och potatismos80-talsmacka. Servings. 2. Cook Time. 15 Min. Tomatbruschetta. 4. 5. 480 Min. Pulled Beef med majsröra, långrostade tomater och coleslaw Gastronaut.nu
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.