7 sorters kötträtter till julbordet
Birgitta Höglund´s Mat
Birgitta Höglund´s Mat
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 7 sorters glutenfri
  • Tjälknöl ca 6-8 port
  • 1 kg fryst stek från vilt, nöt, lamm eller gris
  • 3 stjärnanis
  • 2 msk enbär
  • 5 enbär
  • 5 vitpepparkorn
  • Dela älgsteken i ca 5 cm tjocka remsor längs fibrerna.
  • 2 ägg
  • 2 dl grädde
  • 8 vitpepparkorn
  • 5 kryddpepparkorn
  • 4 hela nejlikor
  • 2 lagerblad
  • Till den färdiga kalvsyltan
  • 8 kryddpepparkorn
  • 8 vitpepparkorn
  • 2 lagerblad
  • 2 morötter i bitar
  • 1 bit kalkonbröst på ca 500 g
  • 2 msk salt

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.