7 sorters glutenfria kakor till jul
Birgitta Höglund´s Mat
Birgitta Höglund´s Mat
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 4 1 röster

Ingredienser

  • 2 dl vatten
  • 50 g smör
  • 1 dl sesamfrön
  • 1 dl linfrön
  • 1 dl blå vallmofrön
  • ½ dl kokosflingor
  • 2 msk fiberhusk
  • 2 msk pepparkakskryddor
  • 1 msk honung
  • ½ tsk salt
  • 15 minuter
  • Saffranskakor ca 20 små
  • 2 dl mandelmjöl
  • 1 ägg
  • 25 g smör
  • Mandelmusslor 10-12 st
  • 50 g kallt smör
  • 1 ägg
  • 1 msk honung, björksocker eller annan valfri sötning
  • Mandelpepparkakor ca 20 st
  • 100 g smör
  • 1 ägg
  • Lägg smör och kryddor i en kastrull och ge ett hastigt uppkok, rör om väl och låt sen svalna lite innan du blandar ner vald sötning.
  • Chokladdoppade kokoskakor 25 st
  • 50 g rumsvarmt smör
  • 6 ägg
  • 6 dl mandelmjöl
  • 3 ägg
  • 100 g smör

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.