Av naturliga skäl blir det inte så mycket bloggande som jag önskar så här på sommaren. Värmen lockar inte direkt till matlagning och dessutom befinner vi oss ganska mycket på resande fot just nu
vad finns det mer för julkryddor som ger rejält med julstämmning såhär 10 dagar innan julafton. Grädda mitt i ugnen på 175grader i ca 12minuter. snittar 10 dagarkvar & Julstresskakor
Så min variant utav den klassiska ris ala maltan gör jag på kvarg istället för den feta grädden. Hela 78% (2012) skulle kröna julskinkan till julbordets favorit så här kommer den, den klassiska julskinkan med den klassiska ströbrödsgrilljeringen. julmat 6 dagarkvar & Julens matfavoriter
Ännu är det glöggmys högt som lågt men där någonstanns i mellandagarna börjar glöggkoppen kännas minst sagt missplacerad och en glöggslatt eller två blir lätt kvarglömd i kylskåpet till dess att någon orkar ta steget och vaska det sista i flaskan
Nu är tiden knapp och det är inte många dagarkvar till den stora dagen. 0,75msk bikarbonat. Grädda brödet i nedre delen utav ugnen på 175grader i ca 1 timme. kavring 5 dagarkvar & Julens tvåa. 0,75msk bikarbonat
2015-12-05, 17. 07. 2 19 dagarkvar & Ännu mer tryffel. 2015-12-05, 17. 07. 19 dagarkvar & Ännu mer tryffel. Nu får vi minsann fylla på våra små magar med lite mer julgodis
TVÅ YNKA dagar. Det är inte så att jag går omkring med en stor baguette framför ögonen dagarna i ända, eller att jag har stora cravings efter bröd även när jag inte ätit det på ett tag
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.