Istället för att dra fram alla delar av julbordet till både lunch om middag hade Anders och jag klurat ut att vi enbart skulle servera sill- och laxbordet till lunch och alla julens läckerheter på kvällen
Idag får du tips på en hel del gott att göra till julen om du vill börja förbereda i lugn och ro. Här kan du läsa på Kostfonden om Ann Fernholms projekt som pågått nu i höst med att Syna sockret, där det visas hur mycket tillsatt socker det är i många av våra vanliga livsmedel
För några år sedan blev jag serverad denna sill av en kollega och trots att min inte så stora förtjusning av denna för så många delikatess inte är så stor brukar jag alltid smaka en liten bit
En månad till julafton. Då inleds den för många mest intensiva månaden på hela året, till stor glädje för de flesta men också en källa till en hel del stress för en del
Jag börjar nu min tjänst som kokerska/barnskötare på ett litet föräldracooperativägd förskola där ekologiskt, närproducerat är i fokus när det kommer till matlagningen och inget hel- eller halvfabrikat får komma innanför dörrarna
Jag tycker inte om att stoppa upp bilder, videos och fakta i människors ansikten som de inte ber om, eller behöver få uppstoppat pronto, utan tror mer på att med öppenhet och förståelse visa hur jag ser och berörs av det – och därför gör mitt val – att inte äta sill i min sill, till högtider
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.