Kommer bli sååå fint med en massa mysiga lyktor och marschaller. Med bakplåtspapper i botten går det smidigt att lyfta ur kakan och lägga över på ett fint fat
Snitta falukorven och lägg i en ugnsform. 600 g falukorv. 250 g fryst broccoli. 250 g fryst blomkål. Redo för ugnen 600 g falukorv. 250 g fryst broccoli. 250 g fryst blomkål
1 strimlad purjolök, ca 1 kg potatis, smör till stekning, 350 g falukorv, ca 3 dl gräddmjölk 50/50 (blanda grädde och mjölk), 2-3 msk sötstark senap, salt och vitpeppar malen, 1 ½ tsk pizzakrydda, ca ½ tsk chilipulver, ca 75 g riven ost, 1 knippe hackad persilja. Låt alltsammans puttra ihop i 15-20 minuter på svag värme tills potatisen mjuknat. Gratinera i 225 °C i 20-25 minuter eller tills potatisen är klar. 350 g falukorv. ca 75 g riven ost
Stek falukorven gyllene i smör. Fräs mjöl och timjan i smör i 1 minut, tillsätt mjölken och koka ihop till fin sås. Gratinera i ugn 225 grader i 10 minuter. attr('href'), 'Dela', 'height=500,width=700'). 600 g falukorv i skivor. 25 g smör
Falukorv gissar jag måste höra till vardagens favorit nr1 i många familjer, men det kan ju vara kul att variera den lite. Svampgratinerad falukorv 4 port. 400 g falukorv (18%). 1 dl creme fraiche (5%). Låt det småkoka ihop ca 5 min under omrörning. Häll såsen över korven och gratinera i 225 grader i ca 20 min. 400 g falukorv. 225 grader
Mina recept finns under kategorier där. Hacka löken fint. 5-6 personer. 1 st falukorvsring. 1 st finhackad lök. 5 dl mat grädde. Servera med ris och sallad 5-6 personer. 1 st falukorvsring. 1 st finhackad lök. 5 dl mat grädde
600 g falukorv. 150 g ost i skivor. Koka i lättsaltat vatten ca 15-20 minuter. Dela falukorven i 1 cm tjocka skivor och fördela ut på botten av formen. Ställ in i ugnen i ca 15 minuter. 600 g falukorv. 150 g ost i skivor
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.