Maizenamjöl + vatten till redning. Red av med maizenamjöl utrört i lite vatten. Hallå. Hoppas ni alla haft en riktigt härlig och glad påsk och fått njuta av vårvärme och sol
Fräs några minuter under omrörning, utan att det tar för mycket färg. Skölj ur burkarna med ca 1 dl vatten i varje och häll i grytan. Ställ den sedan i ugnen, utan lock, 75-90 min tills såsen tjocknat och kycklingköttet nästan faller av benet. 5
4 4 port ris eller annat gryn 4 kycklingfiléer 1 msk smör eller margarin salt och peppar 1/2 msk timjan 2 dl crème fraiche 1/2 dl vatten 2 msk tomatpuré 1 hönsbuljongtärning eller kycklingfond (1 hönsbuljongtärning motsvarar 1 1/2 msk kycklingfond) 150 g sockerärtor 2 tomater Lägg till i inköpslistan
Vi åt det i alla fall en gång hos min mans moster och det var så gott så jag fotade receptet, glömde bort det och kom att minnas det först igår när jag stod och inte visste vad jag skulle göra av mina kycklingfiléer
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.