Dra försiktigt bort bakplåtspappret från kakan, sitter det fast kan man pensla pappret med lite vatten Fördela smör jämt över kakan och rulla sedan ihop med hjälp av pappret den ligger på, börja från långsidan
1bär, till exempel blåbärVispa ihop ägg, Philadelphiaost och kokosmjölk med en elvisp. 1Tillsätt alla torra ingredienser och vispa till en slät smet. Låt stå i 5 minuter. 1Stek pannkakorna i smör i en stekpanna på medelvärme
Häll upp smeten i formen. Håll koll under de sista minuterna, kolla med en sticka att den är färdig. 13 msk dadelsirapSätt ugnenpå 200 grader. 1Lägg bakplåtspapper i en fyrkantig sockerkaksform, cirka 25 × 25centimeter. 1Vispa upp äggen och honungen, tills det är fluffigt. 1Smält smöret i en kastrull och häll i mjölken. 1Blanda de torra ingredienserna i en separat bunke. 1Vispa i de mosade bananerna, smörblandningen och de torra ingredienserna i äggvispet. 1Dela 2 bananer pålängden och lägg på kakan. 1Grädda mitt i ugnen i cirka 35 minuter. 1Ta ut banankakan, låt den svalna något och ringla över dadelsirap
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.