Bröden ska egentligen bakas med ett speciellt chapatimjöl, eller siktat grahamsmjöl, men jag bakar mina med vanligt vetemjöl, för jag tycker att det blir godare
Eftersom det tar en stund att koka ihop denna variant av refried beans så brukar jag göra dubbel eller trippel sats av receptet och sedan frysa in den färdiga röran i två till tre plastburkar
Igår provade jag att experimentera med enav mina favoriträtter - nämligen omelettpizza. Igårkväll kände jag för att lyxa till det med något riktigt gott för att fira att jag jobbat sista natten på mitt sommarjobb
Detta är enfavorit i repris. Smaka av och servera direkt till nykokt pasta och sallad. För ett tag sedan gjorde jag en god pastasås med kassler och bearnaise och idag letade jag upp receptet och gjorde en ny version
Den klassiska fyllda lövbiffen som får räknas som enav 70 tals klassikerna, här i min tappning med fyllning av grov senap, bostongurka, ost och purjolök
De vuxna gillar ju också lasagne men visst det känns mer familjerätt än bjudrätt, men här blir det faktiskt lite mer aven bjudrätt, gott och vackert att titta på
I juli förra året lyckades jag få till enav de godaste hollandaisesåser jag någonsin lagat. Färsk sparris av god kvalitet var länge svårt att få tag på i vanliga mataffärer
Smaka av med salt och peppar och severa. Om jag får tag på ett stycke lax en helsida eller gärna en hel tycker jag det är godast att ugnsbaka den på låg temperatur lite längre
Detta är en salt variant där vi mixade ner trista brödkanter från frysen istället (som blev över från denitalienska smörgåstårtan) och lät dem ackompanjeras avitalienska smaker såsom lufttorkad skinka, soltorkade tomater, basilika, rostade pinjenötter och parmesan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.