400 g färska kantareller eller på burk eller ca 400 g champinjoner 2-3 msk smör 2,5 msk vetemjöl 3 dl grädde 0,5 tsk salt 0,5 krm vitpeppar ev. 400 g färska kantareller eller på burk eller ca 400 g champinjoner
Och för att inte tjata ihjäl er – här är receptet. Skapelsen här ovan är alltså en champinjonsoppa som toppats med färsk persilja och vill man lyxa till det så kan man addera rostade nötter eller frön
Här kommer tre superenklarecept som du lätt hinner med idag eller imorgon fm. Och till sist ta på varandra, vi behöver beröring för att må bra bra, så ge varandra en extra kram, en hand på axeln, ta upp ett barn i knät, håll handenmed din äldre släkting, kyss din älskling, osv…
Stek tills omeletten stelnar. I påskhelgen var vi hembjudna till Linn och Martin på middag och jag lovade ju återkomma med bilder och recept från middagen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.