Toppa med räkor och servera med ris, pasta eller potatis samt sparris eller broccoli. 4 bitar laxfilé, fryst och tinad. 400 g torskfilé, fryst och tinad. 4 dl vispgrädde 40 %. 4 bitar laxfilé, fryst och tinad 400 g torskfilé, fryst och tinad 4 dl vispgrädde 40 % 200 g färskost (t ex philadelphia) 2 msk koncentrerad hummerfond 2 msk dill, hackad 0,5 msk curry salt peppar 250 g körsbärstomater (gärna både gula och röda)
44 port ris 1 gul lök 1 förp kokta kidneybönor (à 380 g) 500 g nötfärs 390 g pastasås tomat & vitlök 2 gröna paprikor Att ha hemma 1 msk olja 2 msk tomatpuré 1 tsk paprikapulver 2 dl vatten salt peppar Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Kryddor på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong
Serveras med potatis eller ris. Häll därefter över grädde och CrèmeBonjour. 4 kycklingfiléer. 1 pkt bacon á 140 g. 1 brk CrèmeBonjour cuisine karljohansvamp-champinjon
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.