Ser ut som fettet släpper på bilden. Borde gå att åtgärda genom att sakta värma blandningen till dryga 65 grader Celsius och blanda försiktigt. Då binder fettet och chokladen. Kanske lite extra choklad kan behövas =)
1 linfrö-ägg (1 tbsp flaxseed meal + 2,5 tbsp water). 1 flaxseed egg (1 tbsp flaxseed meal + 2. När jag såg ett recept på seg brownie hos Fanny, ville jag testa att göra dem veganska
instagram 100kitchenstories. För lite variation mot den stora mängd blåbär och björnbär jag ätit de senaste dagarna, så gjorde jag i morse en havregrynsgröt med fräsch smak av vanilj och lime
Jag är egentligen inte alls någon "raw foodie" men den här kakan gillar jag. Glasyren har jag hittat på själv, den är typ raw food ifall du smälter den riktigt långsamt och försiktigt
Igår ville jag laga lite mat till min mamma så det fick bli en vegetarisk lasagne. Men istället för lasagneplattor så blev det stekt zucchini och äggplanta
Preheat oven to 375 degrees F (190 C) and line two baking sheets with parchment paper. Set aside. Add softened vegan butter (make sure it's softened - not melted or cold) to a large mixing bowl and beat or whisk until creamy and smooth - about 1 minute
Det som gör dom här kakorna sådär extra goda är att man fryser in små bollar av nutella som man sedan lägger i mitten av degen innan den ska in i ugnen så när man sen tar ut kakorna så har nutella runnit ut i hela kakorna och det är sådär kletiga och goda
Om ni nu har missat denna dag hel, så kommer jag till er räddning med en super enkel Nutella Brownie recept som ni kan bjuda familjen på till efterrätt idag
Igår körde vi på en spontanmiddag med svärföräldrarna här hemma och då min mans syster gärna önskade efterrätt och jag kände att tiden var knaper gjorde jag denna superenkla efterätt med smördeg och nutella
Hej och välkomna till min blogg. Jag heter Madelene och är 24 år, jag bor tillsammans med min familj bestående av sambo B, vår dotter Ena som är född i oktober 2012 och vårt senaste tillskott Edin som föddes i April -14
Hittade recept på nutella kakor inne på en facebook grupp som jag bara var tvungen att testa. Tyckte nog att det var lite för mycket socker i dem med tanke på hur söt Nutella är
Kommentarer
mjöd.se
Ser ut som fettet släpper på bilden. Borde gå att åtgärda genom att sakta värma blandningen till dryga 65 grader Celsius och blanda försiktigt. Då binder fettet och chokladen. Kanske lite extra choklad kan behövas =)
Logga in eller Registrera för att kommentera.