Blanda makaroner och det sparade kokvattnet med resterande ingredienser. Smaka av med salt och peppar. Blanda samtliga ingredienser till topping och strö ovanpå pastan
Fräs tillsammans med pressad vitlök i olivolja i en gryta tills löken mjuknar. Riv ner några basilikablad och smaka av med salt och nymald svartpeppar och tillsätt gärna något kryddmått chiliflakes
Toppa med riven ost. Vänd ner dem och resten av ingredienserna till fyllningen. 2 Varva pastaplattor med fyllningen. 4 dl crème fraiche. 4 dl strimlad purjolök
500 g färsk tortellini fylld med ost eller svamp 1 msk olivolja salt peppar 1 st gul lök 1 msk smör 150 g champinjoner 1 st röd paprika 280 g bacon tärnad Ostsås. 5 dl matlagningsgrädde 2 dl crème fraîche 2 dl ost riven smakrik 150 g körsbärstomater 1 dl parmesanost riven Servera med
Vid servering kunde den som ville toppa sin tallrik med stark jalapeno. Jag rekommenderar dock att man har massa jalapeno i, gärna inlagda för att få en god hetta i ostsåsen
100 g grönkål (eller svartkål) 100 g champinjoner 1 klyfta vitlök ca 400 g kycklingfilé, eller lårfilé (utan skinn) ca 1 msk smör flingsalt svartpeppar, nymalen 3 dl vispgrädde 0,5 citron, finrivet skal 2 tsk citronsaft, färskpressad. 1Till servering400 g pasta, t ex penne parmesanost, färskriven 0,5 dl valnötter ev färsk basilika
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.