Den första blev ju inte helt lyckad, gjorde en ny omgång igår och nu blev det perfekt, blev som fudge skall vara, står inget i receptet hur länge den skall koka men jag kokade den till 116 grader
en nypa salt. en nypa salt. Ni har väl inte missat att det är kladdkakans dag imorgon. Därför tänkte jag bjuda er på mitt absoluta favoritrecept på kladdkaka, nämligen denna daimkladdkaka
En surdeg som har mycket liv i sig kan dock stå i två veckor utan att man behöver greja med den,För att det inte ska bli alltför mycket surdegsgrund så kan det vara lämpligt att hälla av bort en del innan du friskar upp den på nytt
För att fira min blog blir ett år bakar jag en godaste tårta som stor i mitt bak listan jätte länge så det blir en Lite Black Forest Cake eller black forest cake version utan alkohol
Där finns både indiska och marockanska recept som jag blir nyfiken att prova. Idag låg det senaste numret av Allt om mat på hallgolvet när jag kom hem från jobbet
Idag testade jag en ny smoothie till frukost. Jag brukar inte dricka min frukost eftersom jag uppskattar att tugga den, men idag var jag lite wild and crazy
Det är ju inte bara Valborg, det är måndag också, och därmed vegetariskt som står på menyn. Ha en riktigt underbar Valborgshelg, vad ni än väljer att äta, och hur ni än väljer att fira
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.