I´m back fromMy Business trip. Vi såg mäktiga kadedraler, små mysiga fik där Picasso hängt ,butiker fulla av den goda spanska skinkan Pata Negra ifr den svarta grisen, enorma saluhallar men Vi tar väl allt ifr början och Kanske Du Där ute i Cyberspace ska dit och kan få lite tips
Superbilligt, miljömedvetet (vegetariskt), har lågt GI (mycket protein) och rätt enkelt att göra. 500 gram kikärtor 2 st lökar (gul eller röd) 3 vitlöksklyftor 1 dl tahini (sesampasta) 2-3 msk olivolja 2 msk spiskummin 1 msk cayannepeppar/chilipeppar salt och peppar (du måste smaka. ) 1 knippe persilja 2 tsk bakpulver 2-3 dl sesamfrön (valfritt) Blötlägg kikärtorna och låt de svälla för minst 8 timmar. 3 vitlöksklyftor. 2-3 msk olivolja. 2-3 dl sesamfrön
=) Då jag älskar kronärtskocka så valde jag denna pizza en gång, jag gillade att den hade mycket grönsaker på, men saknade något, jo, det var skinkan jag saknade
Jag ger er Paella my friends, och tillägnar den till er som nyss flyttat dit eller därifrån. Skumma noga, mycket noga, allt äckligt som finns i en kyckling fälls ut i skummet så skumma på
Varför låter Cherry Pie så mycket godare än körsbärspaj. 3 dl mjöl. 2-3 msk kallt vatten. Arbeta snabbt ihop ingredienserna till en deg och lägg i kylen i 30 min. Ta ut degen och ta undan 1/3 som kavlas tunt och skåras till strimlor. Grädda i 225 grader i 25-30 minuter. Relaterade 3 dl mjöl. 2-3 msk kallt vatten. 30 min T. 1/3 s. 25-30 minuter
Till fromma för oss värmetörstande bleknosar som kan behöva en liten extra energikick så här års. Häll smeten i formen och grädda i mitten av ugnen på 175 grader i cirka 30 minuter
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.