salt, peppar, italiensk salladskryddaGör så här: Bland alla ingredienserna till vinägretten i en flaska. Skaka vinägretten väl och ringla över salladen.
Fläskkotletter på italienskt vis – gör så här. Bryn kotletterna i olivolja och smör ca 1-2 min på varje sida. Häll över matlagningsgrädden, lägg på lock och bräsera (småkoka) ca 5 min. 4 person(er) Ingredienser 4 fläskkotletter, (500 g) 0,5 msk färsk salvia, hackad 2 krm grovmald svartpeppar 1 tsk salt 1 msk olivolja 1 msk smör 2 dl matlagningsgrädde 0,5 dl parmesanost, riven Tillbehör , smörslungad bladspenat, pressad potatis
Klassiskt receptpå rulltårta med sylt – gör så här. Ta kakan ur ugnen, strö över lite socker och stjälp sedan upp den med den sockrade sidan nedåt på ett bakplåtspapper
Här är recepten om ni blir sugna att prova. Fördela salladenpå ett stort fat. I morse var jag på nyhetsmorgon och inspirerade med grillsåser och goda GI sallader till sommarens alla grillpartyn – hoppas att ni kikade
Ni hittar receptetpå världens godaste vitlöksbröd här. Men först tänkte jag påminna er gamla läsare och tipsa er nya läsare om detta vansinnigt goda vitlöksbrödet som kommer att göra succé imorgon och passar till nästan vilken måltid som helst
Smula jästen i en degbunke gärna till en köksmaskin. Dessa goda ostfrallor har ni önskat receptpå. Med ett täcke av gratinerad ost ovanpå får frallorna härlig färg, knaprig konsistens och ännu godare smak
Påskäggtill barnen ska fyllas, mat ska inhandlas, tvättid ska passas, en runda i träningsrummet är önskvärd och så ska jag försöka hinna lägga ut receptetpå supergott fröknäckebröd med lakrits som jag bakade i gårkväll
Jag sitter och funderar på efterrätt till nyår. En chokladpudding gjord på bra choklad, och toppad med färska bär och en klick lättvispad grädde är ju både enkelt och gott
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.