Chocolate LayerCake (glutenfri, mjölkfri, utan vitt socker). Placera äggvitorna i en stor bunke tillsammans med hälften av agavesirapen och vispa tills de är styva som till maräng, ca 3–5 minuter. Placera äggulorna i en separat bunke med resten av agaven och vispa hårt med elvisp i tills att det bildas en tjock och krämig konsistens (ca 3–5 minuter). 350 g smör. 300 g florsocker. 500 g rumstempererad kokosgrädde (det fasta, vita från ca 2–3 förpackningar extra krämig kokosmjölk eller vanlig kokosmjölk). 350 g smör. 300 g florsocker. 500 g rumstempererad kokosgrädde (det fasta, vita från ca 2–3 förpackningar extra krämig kokosmjölk eller vanlig kokosmjölk)
Häll smeten jämnt i formarna och stoppa in i ugnen i 30-35 min, tills tandpetaren kommer ut torr. rumstempererade i 30 min. 3 dl gräddfil. 3 stora äggulor. 3 dl florsocker. 350 g osaltat smör
Japp då blir man hela 31år,lite läskigt är det allt men ska inte klaga för då får man ju presenter fast dem tyckte att ja är för gammal för sånt så kan ju glömma drömmen om Kitchen Aid. 3äggvitor. 2-3 msk Dulche de leche. 3. Delade i 3delar,fyllde med ett lager dulche de leche,la över caramel mousse ,chokladbotten och sen. Japp då blir man hela 31år,lite läskigt är det allt men ska inte klaga för då får man ju presenter fast dem tyckte att ja är för gammal för sånt så kan ju glömma drömmen om Kitchen Aid. 3äggvitor. 2-3 msk Dulche de leche
1dlmjölk (3 %). 3dlvetemjöl. 3. Grädda bottnarna mellan 35-45min men kolla just din ugn. Här kommer andra tårtan som jag bjöd på som innehåller vaniljbotten,skogsbärsmousse,hallonmousse,spacklad med gudarnas smörkräm och dekorerat med bär doppade i choklad
För t ex 3 st 20 cm formar eller 4 st 15 cm. 4 3/4 dl socker. Fördela smeten jämnt mellan formarna och grädda i mitten av ugnen ca 30-35 minuter. Vill du ha tunnare bottnar så går det bra att dela på dem men låt dem då gärna vara i frysen ca 30-60 minuter först. Ta fram tårtan minst 30 minuter innan servering och den här tårtan håller sig färsk i ca 4 dagar i en lufttät burk i kylen. 4 3/4 dl socker
Snickers är en av mina favoriter från godishyllan. Cake Popsen förvaras sedan i kylen eller frysen. 30 st. 1 3/4 dl strösocker. 2-3 tsk mjölk eller grädde. 3/4 dl jordnötter, saltade och rostade. 30 klubbpinnar (alt. 3. Forma degen till 30 stycken runda bollar. Lägg dem på en tallrik och ställ in dem i kylen i 30 minuter. Ställ tillbaka dem i kylen för att stelna i minst 30 minuter. 30 st. 1 3/4 dl strösocker
Inspirationen till tårtbottnarna fick jag från fantastiska Linda på callmecupcakes hallonbrownietårta och det är därifrån jag tagit recpeten på choklad- och hallonbottnen, hallonfrostingen och chokladglasyren
Black Magic & Blueberry Mousse LayerCake ~. Cakes,. chocolate cake,. ♥ Choklad och blåbärsmousse tårta ♥En sats ger en rund tårta i 3 lager på ca 18 cmTid. 4 3/4 dl socker. 1 3/4 dl svart kakao. Fördela smeten lika i formarna och grädda i mitten av ugnen för ca 30-35 minuter eller tills en tandpetare kommer ut torr. 3-4 msk mjöl. 3-4 msk svart kakao. 4-5 äggvitor eller 1,3 dl ägvitor. 300 g rumsvarmt smör fördelat i små bitar. Smält gelatinet i micro i ca 15 sec och blanda i 3/4 delar av blåbärspuren. 3 lager på. 4 3/4 dl socker. 1 3/4 dl svart kakao. 3-4 msk mjöl. 3-4 msk svart kakao. 4-5 äggvitor eller 1,3 dl ägvitor. 300 g rumsvarmt smör fördelat i små bitar
Cakes,. cake,. SSSSS+++++ Ingredienser chocolate cake, One Bowl ChocolateReceptet ger 4 runda bottnar på ca 18 cm eller 3 på 22-23 cm. 4 3/4 dl mjöl4 3/4dl socker sugar1 3/4 dl mörk kakao2 tsk bikarbonat1 tsp salt2 stora ägg2,4 dl buttermilk ( mjölk och 2 msk vinäger, låt stå i 5 minuter )2,4 dl rapsolja eller annan neutral olja1 1/2 tsk vanilla2,4 dl kokt vattenSätt ugnen på 150º. Fördela i formarna och grädda i mitten av ugnen för ca 30-35 minuter eller gör tandpetartestet. Ingredienser Peanut Dacquoise ( Jordnötsmaräng botten)Det blir 2 runda bottnar på ca 18 cm (dessa flyter ut lite)5 äggvitor1 1/2 dl socker1 3/4 dl rostade, saltade jordnötter1 1/2 msk maizena mjölSätt ugnen på 120º. Räcker till 3 tunna lager i en rund tårta á 18 cm. 1 1/4 dl socker115 g smör3/4 dl kondenserad mjölk1/2 burk marshmallow fluff3/4 dl vispgrädde1 dl peanut butterBlanda socker, smör och kondenserad mjölk i en kastrull och värm upp på spisen, på låg värme. En sats räcker till att frosta och fylla en liten tårta , ca 16-18 cm, eller till 20 cupcakes2 1/2 dl strösocker0,6 dl vatten4-5 äggvitor eller 1,3 dl ägvitor2 msk strösocker300 g rumsvarmt smör fördelat i små bitar4- 5 rejäla msk mörk kakao (själv använde jag min svarta kakao som jag hade köpt på nätet) eller150 g smält chokladBlanda 2,5 dl strösocker och vatten i en kastrull och koka tills det når ca 118 grader. Lägg 1/3 del av nougatkrämen, lägg en marängbotten, 1/3 del av nougatkräm, den andra marängbotten, sista delen nougatkräm och avsluta med den andra chokladbotten. 3 p. 22-23 cm J. 4 3/4 dl mjöl. 4 3/4dl socker. 1 3/4 dl mörk kakao
3 cm färsk ingefära, hackad. 3 dl + 2 msk vetemjöl. 2 2/3 dl strösocker. Koka upp alla ingredienserna till lagen, låt koka i 3 minuter och låt den sedan dra tills den svalnat. Fyll springformen med smet och grädda i din tårtbotten ca 30 minuter. 3 cm färsk ingefära, hackad. 3 dl + 2 msk vetemjöl. 2 2/3 dl strösocker
Fill the other layer with snickers cream (or jam) and cover the cake with whipped cream. A wonderfully delicious and creamy cake for all the chocolate lovers out there, with homemade vanilla custard, snickers and fresh strawberries
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.