Skär bort alla småben på fisken och skär den imindrebitar. Hacka löken och fräs den mjuk i smöret. Skala morötterna och skär dem itärningar eller tunna slantar
IngredienserPortioner. 4 600 g koljafilé 900 g fast potatis 1 gul lök 1 msk smör eller margarin 2 dl vispgrädde 200 g färsk bladspenat salt och svartpeppar 2 msk riven färsk pepparrot 2 msk hackad dill Lägg tilliinköpslistan Kupongen är laddad Valfri krydda på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong Kupongen är laddad Smör 5. - Rabatt Valio 500 g Mer info Ladda kupong
Har inte gått under jorden, bara haft en himla massa annat för mig den senaste tiden. Träffat en barndomskompis och kikat på en basketmatch idamligan, träffat en röstlogoped och jobbat med den egna rösten, haft besök, ätitfinmiddag på restaurang
Minst en gång i veckan bör vi äta fisk. Och godare fisk än lax med saffran finns knappast. Blanda saffran med vin och fiskbuljongtärningen och koka ner till hälften
Den här veckan har varit galet intensiv och jag har intehunnit pyssla så mycket i köket… Det ska bliändring på det från och med imorgon så snart kommer en massa nya recept
Det är snart helg och på helger blir maten viktigare än vanligt. När vi har tid att sitta länge och bara vara tillsammans utan snabba tittar på klockan för att vi måste iväg eller för något vi måste hinna
Det doftade jul i hela huset. Jag åt en sallad till, men vill man lyxa till det och det är helg, så tipsar jag om att lägga nyskalade räkor på laxen vidservering
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.