Arbeta degen väl och låt jäsa övertäckt i bunken i 30 minuter. Låt jäsa i ca 30 minuter. Väljer du att lägga på fyllning direkt (se fyllningsförslag), grädda på mittfalsen i 12–14 minuter och servera direkt. 5 dl glutenfri mjölmix. 300 g skinka. 300 g ost
Strö över osten och gratinera crêpesen i mitten av ugnen 10–15 minuter (beroende på om de är varma eller kalla) så att de får fin färg och fyllningen blir het. 3 st ägg. 300 g skalade räkor
Med tanke på att jag inte längre använder mig av sukrin så ville jag testa att göra en paleovariant – med om jag får säga det själv…strålande resultat Please try this at home
Koka upp vatten och buljong i en gryta. Tillsätt sommargrönsakerna och broccolin, och koka dem mjuka. Fräs matfettet i en kastrull och tillsätt mjölet under omrörning
230 g linser. Mosa linserna med en mixer. Skala och riv moroten fint. Blanda linser, morot, pressad vitlök, timjan, tomatpuré, äggula, ströbröd och potatismjöl i en bunke
pytt med brysselkål, svamp och gröna linser. Vegetarisk pytt med brysselkål, svamp- och gröna linser. Skriv utFacebookTwitter Vegetarisk pytt med brysselkål, svamp- och gröna linser
Vitlöksstekta gröna bönor. färska gröna bönor. Biffar av kidneybönor med spiskummin, blomkålstabbouleh, vitlöksstekta gröna bönor och tzatziki 4 port. Klicka ut smeten till biffar i en stekpanna med olja och stek ca 3 minuter på varje sida
Grönkål – vet aldrig hur mkt jag tar men repad i alla fall 2/3 av en 3 litersgryta. mjölmix att reda med – ca 2 msk. Svårt att säga exakt mängd men mellan 3-5 dl. 3 1/2 dl Rismjöl. ev 1/2-1 dl typ Sempers fin mix eller Schärs mix c – om du behöver lite stabilitet i degen. Jag plattade till gjorde ca 15 cm i diameter och de var knappt 3-5 mm tjocka. 3 1/2 dl Rismjöl. ev 1/2-1 dl typ Sempers fin mix eller Schärs mix c – om du behöver lite stabilitet i degen
Ger 1 – 1,2 l (=2 måltidsportioner). 3-4 dl fryst mango (kan ersättas med ananas eller apelsin). 3 msk vegetabiliskt proteinpulver utan smak och sötning eller 4 msk hampafrön eller pumpakärnor. 3-4 dl fryst mango (kan ersättas med ananas eller apelsin). 3 msk vegetabiliskt proteinpulver utan smak och sötning eller 4 msk hampafrön eller pumpakärnor
Denna vecka liksom de flesta andra bjuder inte bara på jobb utan även årsmöte med Sustainergies, filmmyskväll och i helgen har vi planer med syster med familj men vi har inte fått veta vad det är
200 gr keso300 gr hackad spenat2 dl riven ost (mozzarella blir godast)1 tsk italiensk salladskryddaLasagneplattor, ett paket om man tar färska. 200 gr 30 minuter (20 med färska lasagneplattor)Jag brukar alltid ha hemma trattkantareller som min skogstrampare Martin plockat och jag sen torkat. 300 gr hackad spenat. 30 minuter
Tänk att det redan är september. Den här sommaren har varit härlig men känts lite för kort. Det beror antagligen på väldigt lite semester och väldigt mycket flyttpackande och fixande
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.