Denna gång käkade vi den goda såsen tillsammans med quinoabiffar och kokt broccoli. att servera den till stekt falsk fisk, grillat eller någon form av vegetariska biffar (se recept under etiketterna till höger)
Vi hade grillade kycklingdelar när vi åt såsen första gången, men sedan dess har vi haft den till både lax, räkor och grillat lamm och den har passat precis lika bra där
Till sommarens grillkvällar då man vill ha det lilla extra tillbehöret. Ställ fram en rejäl skål på bordet så kan alla ta så mycket dom vill och till vad dom vill
Tillsätt ost och grädde och rör om så att allt blandar sig. Champinjonsås1-2 gula lökar500 g färska champinjoner1-2 tärningar grönsaks- eller köttbuljong200 g krämig ost av märket Bonjour (2 burkar) med smak av kantarell3 dl gräddeev redningsaltsvartpeppar Skala och hacka lökarna. 3 dl grädde
Till det grillade gjorde jag en kall sås med bla lök, paprika och färska örter i. Mycket grillat blir det när det är fint väder och vi grillade igår också
Simsalabim så har du två goda kalla såser att ställa fram på bordet. När jag äter grillat och det gör vi ganska ofta så vill jag gärna ha en kall sås till, iallafall på sommaren
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.