Ha inte för bråttom med att vända, utan du hinner rulla nästan en omgång till innan det är dags att vända på dom försiktigt med en stekspade eller skaka stekpannan på klassiskt vis
När köttet är så mört att det rasar isär bara du tittar på det är grytan klar. Slå på ca 4-5 matskedar kalvfond och 6 dl vatten. Låt puttra på lagom värme under lock ca 40 minuter. När vattnet börjar dunsta häller du på ca 1 dl mjölk och 1 dl vatten. Ca 1 dl kalvfond (eller mer beroende på smak)
Lasagne på Anettes vis. Känns så super trist att inte kunna åka till Gymmet, men ibland så får man väl lov att lyssna på kroppen, måste ju orka med mina kunder i trimmet i alla fall
Koka pastan enligt förpackningens anvisningar och servera den tillsammans med kräftsåsen. Låt alltsammans puttra på svag värme 8-10 minuter. 3 msk lätt crème fraiche
Vispa ägg och socker. 200 g mandelmjöl, 3 ägg, 1 1/2 dl socker, 1 tsk bakpulver, 1-2 droppar bittermandelolja. Grädda i nedre delen av ugnen i 175 grader i ca 35 minuter. kakan med 1 1/2 dl florsocker som rörs med 3/4 dl hallonsylt. 3 ägg. ca 35 minuter Glas. 3/4 dl hallonsylt
Skala och sätt på potatis till moset. Överst spritsar du på moset och ställer sedan in i ugnen på 200 grader till den fått en lagom gyllenbrun färg. 3 dl röda linser. 2-3 dl matlagningsgrädde
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.