Lite molnigt väder idag fast det känns ändå sommar härligt. Mitt mål är ju att ta mig runt hela innan sommaren är slut och det känns nästan som om jag kommer att klara den snart, snart
kanske beror det på att jag spenderade många härliga sommardagar hos min mormor och morfar när jag var liten och där var för- och eftermiddagskaffet med kaka heligt
Är ni sådana som avger nyårslöften. Eller är ni som mig som utan nyårslöften ändå försöker utmana er själva till att göra något bättre och under resans gång lära er en massa nytt
Hemmagjord kalvsylt som bara består av fint kalvkött och inga konstigheter. Många rycker till när man säger sylta och tänker att där maler man ner massa med äckliga saker som man inte vill veta vad det är
Chokladkake-receptet har vi som tur är och för ett tag sedan ramlade jag över en chokladfrosting i the Hummingbird Bakery’s cookbook som smakade farligt lik mormors trots andra ingredienser
Det är möten, samtal och telefonen ringer varm hela tiden och jag har skolat in en toppentjej på jobbet som nu jobbar kvällen så det blir nu att fira älskade maken på tu man hand i lugn och ro
Nu har vi kommit igenom hela NyÅrsmiddagen och vi är väldigt mätta och nöjda. Nu är det ett nytt år igen snart och detta åretsom varit har det hänt mycket, som tur är så kan jag gå tillbaka på bloggen och kolla… minnet är bra men kort
-) Idag firar vi Bill-killen som blir 1 år. -)Glutenfri Morotskaka2 dl rårörsocker2 ägg1,5 dl Finax gula mix4 msk grekisk yoghurt1 tsk bakpulver1 tsk bikarbonat1 tsk kanel3 dl rivna morötter Glasyr200g philadelphiaost3 dl florsocker2 tsk vaniljsockerSätt ugnen på 175°. Häll smeten i formen och sätt in i mitten av ugnen i ca 25-30 minuter
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.