20-årskalas med smörrebröd och chokladtårta
Erikas funderingar
Erikas funderingar
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Kladdkakebotten
  • 100 g smör
  • 3 dl strösocker
  • 2 msk kakao
  • 1/3 tsk vaniljpulver (om du tar vaniljsocker så blir det 1 tsk istället)
  • 1/4 tsk salt
  • 100 g mörk choklad
  • Mjölkchokladkräm
  • 200 g mjölkchoklad
  • 1 dl vispgrädde
  • 50 g smör
  • Blodapelsinmousse (eller annan smak om du vill ha)
  • 100 g moussepulver
  • 500 g vispgrädde
  • 1 dl vatten
  • Chokladganache
  • 100 g grädde
  • 100 g mörk choklad
  • 2 msk honung
  • 2 msk smör

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.