200 g mörk choklad, den med pistache 70% kakaohalt (2 pkt). 200 g smör. Gratinera i ugn i 15-20 minuter, den ska vara ganska lös. 200 g mörk choklad. 2 pkt. 200 g smör
En utav mina skapelser, som jag dessutom blev fantatsiskt nöjd över, är denna mjuka chokladkaka. 2 ägg. 2 msk kakao. 2 msk kokosmjöl. Grädda mitt i ugnen i ca 25 minuter. 2 ägg 1 dl mandelmjöl. 2 msk kakao. 2 msk kokosmjöl
Efterrätten var en chokladkaka utan kolhydrater, passar alltså även er som äter LCHF. 200 g osaltat smör. 200 g Marabou 70% choklad. Häll i springform och grädda i 200 grader i 8 minuter. Om den ska serveras inom 1-2 timmar höj minutantalet till 10 minuter. 200 g osaltat smör. 200 g Marabou 70% choklad
I en mugg rör man ihop 2 msk olja och 2 msk vatten, blanda i en nypa salt, 1/2 tsk vaniljsocker, 4 msk vetemjöl, 2 msk kakao och 4 msk socker. ) 2 msk olja och. 2 msk vatten. 1/2 tsk vaniljsocker. 2 msk kakao
Jag gjorde om ett recept från en annan mjuk kaka och fick till denna chokladkaka som är riktigt god för att citera mannen "luktar och smakar som en chokladkaka men vad den ser ut som vet jag inte helt
Chokladkaka med björnbär och gräddeEfter en god natts sömn (äntligen. Vi hade några mogna björnbär i trädgården och till eftermiddagsfikat plockade jag fram en kladdig chokladkaka ur frysen
I helgen bjöd jag på en riktigt god chokladkaka. CHOKLADKAKA MED HASSELNÖTTER lchf125 g osaltat smör3 ägg1 dl grädde2 msk sukrin melis + 15 droppar Stevia Sweet0,5 dl kokosnötsmjöl0,5 dl hasselnötsmjöl0,5 dl kakao0,5 tsk vaniljpulver50 g grovhackade hasselnötter50 g grovhackad mörk choklad 70%1. Sätt ugnen på 175 grader2. Spänn bakpapper på botten av en springform, 24 cm, smöra och häll ner smeten i formen. Grädda i nedre delen av ugnen på 175 grader ca 15 - 20 minuter. 125 g osaltat smör. 2
Kakan är rätt mäktig så skär den gärna i mindre bitar och frys in för fler njutbara stunder eller bjud hela kvarteret på en härlig och nyttig chokladkaka
Denna chokladkaka har jag bakat flera gånger och den är SÅ god. Receptet är faktiskt kanelkakan som jag bara bytt ut kanelen mot 2 msk kakao. 5 dl pofiber100g smält smör2 dl grädde3 msk sukrin1/2 krm stevia2 msk kakao1 msk fiberhusk2 tsk bakpulver1 tsk vaniljpulver1/2 citron(saften)Sätt ugnen på 175 grader(varmluft). Grädda i ca 20 min. 2 dl grädde. 1/2 krm stevia. 2 msk kakao. 2 tsk bakpulver. 1/2 citron
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.