OBS det är viktigt att det går snabbt och är hett samt att äggstanningen inte blir varm och stelnar för mycket (därför är det bra om Crèmebrûléen är kall)
Ännu ett messmörsrecept bjuder jag på idag. Jag satt här hemma en kväll framför datorn fast besluten om att jag skulle hitta en efterrätt smaksatt med messmör
Dela vaniljstången på längden och skrapa ur kärnorna. Koka upp mjölk, grädde och vaniljstång. Vispa äggulor med 45 g socker tills det att det är vitt och luftigt
OBS det är viktigt att det går snabbt och är hett samt att äggstanningen inte blir varm och stelnar för mycket (därför är det bra om Crèmebrûléen är kall)
Goda hemmagjorda crème brule till efterrätt. När man är ute och äter på restaurang så brukar det alltid finnas creme brule till dessert och det kan antingen vara jättegott eller mindre gott beroende på om det är gjort på riktigt eller inte
Créme brulée cheesecake bars. Créme brulée är en av de absolut godaste desserter jag vet. Därför tänkte jag att det måste ju gå att göra kakor som smakar som denna smarriga dessert
En välgjord Creme Brulee är ett av de bästa sätten att avsluta en fin middag, tycker ni inte. Jag hade ju tänkt servera olika sorters Brulee till alla hjärtans dag, men jag tappade dem i golvet när jag skulle ta ut dem ur kylen, snacka om antiklimax =(
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.