Tänk. För exakt 250 inlägg sedan hade jag inte en blogg. Bara ett brinnande intresse för vegetarisk mat, en växande passion för bak och en vilja att dela med mig av den begränsade kunskap jag satt inne med
Kära läsare. Här kommer alltså mitt 100. ade inlägg och förhoppningsvis lär det komma många fler. ) Jag har inte ens kommit igenom en fjärdedel av min recepthög och jag tycker den växer hela tiden, härligt
Jo, men visst. Sonen har varje vecka sedan i början av februari haft några dagars med feber. Nu ville den INTE ge med sig så det bidde till att besöka doktorn
Jag och treåringen har en deal. När vi går till biblioteket går det inte att undvika det inbyggda caféet som frestar alldeles vid entrén, och en godsak är snarare regel än undantag
Jag fick frågan om det inte är farligt med ketos. Först måste man reda ut vad ketoacidos är för något. Det här inlägget har jag tagit från Martina rakt av (jag har frågat och det var okej)
Ni måste ha hörsammat min uppmaning om att det fanns mer på min hemsida än blogginlägg om Polen, stuvade makaroner och rabarbercheesecake för under oktober rördes det om i grytan och fokus hamnade på helt andra inlägg
Förra helgen fick jag ett samtal från en av Darlingens kompisar som ville att jag skulle baka kakor (med superkort varsel plus att jag jobbade de dagarna) som de skulle ha på mannens svensexa
Kan ni tänka er. Detta blir mitt inlägg nummer 100. Aldrig hade väl jag kunnat tro att jag skulle kunna komma på så mycket att skriva om så jag skulle komma upp i 100 inlägg
Första inlägget, känns nästan lite nervöst, vad ska man skriva om. Jo, jag tänkte faktiskt börja med att dela med mig av ett recept bestående av 1 ingrediens
Inlägg nummer 500 och jag funderar på vad vi ska fira med, pepparkakor kanske eller lussebullarna som jag gömde i frysen, eller en fuskpannacotta på mannagryn kanske
Tänk att vi redan haft högsommarvärme trots att det bara är precis i början av sommaren. Känns heltokigt, och vi får hoppas att det inte är slut på länge länge
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.