1 No.
8 Round Decorating Tip (2 needed)Step 1 Bake cones. Prepare cake batter following recipe instructions. Using cone rack, bake and cool cupcakes in cake cones according to package instructions. Step 2 Make bunny feet. Place bunny feet pattern under parchment paper-covered board.Melt Bright White Candy Melts candy according to package instructions. Prepare decorating bag with melted white candy; cut ¼ in. tip in bag. Following pattern, pipe feet (2 per treat). Chill until set, about 10 to 15 minutes. Reserve remaining melted white candy. Step 3 Decorate cones. Using Pink and Yellow Color Mist food color sprays, spray cones.Thin remaining melted white candy and Turquoise and Pink candy with EZ Thin. Dip cones into melted white, pink or turquoise candy. Dip bottom third on some, dip some on angle or cover completely. Chill until set, about 10 to 15 minutes.Using Gold metallic cake paint, paint bottom of some cones gold. Step 4 Tint icing. Prepare buttercream icing following recipe instructions.Using Rose icing color, tint 1/3 cup icing light pink. Using Teal icing color, tint 1/3 cup icing light teal. Using Leaf Green icing color, tint 1/3 cup icing dark green. Reserve remaining icing white. Step 5 Decorate treats. Prepare decorating bag with tip 1A and reserved white icing. Pipe mound on each cupcake.Prepare two decorating bags with couplers and tip 4. Fill separately with light teal and light pink icing. Using both bags, pipe pads on bunny feet.Switch both bags to tip 8. Pipe tails.Prepare decorating bag with tip 4 and dark green icing. Pipe grass around edge of treat.Using remaining white buttercream, attach feet to treat.
För ett bra tag sen fick jag ett produktpaket från Knorr. Det innehöll deras senaste produkt Bag of Taste i smakerna paprika, lemon & herb och barbecue
Det är många som ifrågasätter mitt val att äta glutenfritt här - eller egentligen ifrågasätter de inte det, de undrar mer hur det ens är möjligt att leva glutenfritt i landet av pasta och pizza
Halloween is coming up, and it’s time to start decorating the home with spider web, crawling creatures and other scary stuff – not to mention planning the Halloween snacks
Det här är min variant på Biff Rydberg. Egentligen ska den göras på grovt tärnad oxfilé men tycker det känns lite väl lyxigt att köpa fin oxfilé och choppa upp
För att fira Internationella Nutelladagen och min väns födelsedag gjorde jag en Nutellacheesecake. In honor of the international Nutelladay and my friends birthday I made a Nutellacheesecake
Loves födelsedag firades med två olika smörgåstårtor. Den ena med rostbiff, den andra med tonfisk. Det är min svåger från Skåne som lärt mig äta rostbiff med remouladsås och rostad lök
Jag tror att jag åt denna lunch förra veckan och jag kommer göra nått liknande idag, dels för det är så jäkla gott och dels för det går så himla snabbt att trolla fram den
Gooogla till exempel piping flowers eller piping roses så hittar du säkert något du gillar. Jag har länge varit sugen på att testa att göra den populära nakna tårtan så när det var dags för mors dag passade jag på
Fill a piping bag with frosting and pipe your cupcakes. När jag satt på jobbet i veckan så ringde Niklas och önskade sig en cupcake, han hade gått hemma och funderat på vilka smaker som skulle kunna smaka mumsigt i en cupcake och kom på att vanilj cupcake med vitchoklad och jordgubbsfrosting skulle vara gott
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.