Har ni kokat risgrynsgröt innan så vet ni att det tar en rackarns tid. Nä, utan det ska röras, klappas och tas hand om kastrullen den där timmen den står och småfiser på spisen
Visst har vi alla en speciell rätt som bara måste måste stå där på julbordet år efter år. Så min variant utav den klassiska ris ala maltan gör jag på kvarg istället för den feta grädden
Bra men ej relaterat till mat, Handgjort, Hem & trädgård. I och med det kom jag på att jag måste tipsa dig om detbästa rengöringsmedlet, för allt egentligen
När är det för tidigt att börja med julgodis. Jag som planerar jul i april har möjligtvis en något skevt inställning men nu tycker jag att det är hög tid att fylla en burk eller två med något riktigt julsliskigt sött inför glöggmyskvällar och adventsmingel
Egentligen gillar jag det faktum att det tar lite tid att baka bröd. Men sen finns det ju de där tillfällerna när den kortare delen utav familjen är på upptåg och river ut hela pastapaketet på golvet för att sedan slänga okota makaroner på katten Gun-Britt
Ännu är det glöggmys högt som lågt men där någonstanns i mellandagarna börjar glöggkoppen kännas minst sagt missplacerad och en glöggslatt eller två blir lätt kvarglömd i kylskåpet till dess att någon orkar ta steget och vaska det sista i flaskan
Några julkort skickades det aldrig, större delen utav julklappshögen ligger fortfarande oinslagen och än har ingen sett röken utav någon nygrillierad julskinka
Nu är tiden knapp och det är inte många dagarkvar till den stora dagen. Ska sanningen fram så tycker jag att vörtbrödet är julens stora stjärna när det gäller bröd
18 December 2014 •. Detta året har jag helt och hållet snöat in på fudge och har gjort cirka 1 miljon olika varianter redan. Det är 124grader som gäller på kolan, verken mer eller mindre. 18 December 2014 •
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.