Jammen här fylldes det år i helgen. Vilket i år var värt att fira, främst för att den ångest jag kände när jag förra året fyllde 25 faktiskt var icke existerande
Tema halvfabrikat den här veckan känns det som, men det var lite så det var förra veckan hos oss. Man har ont om tid i bland och då finns det rätter som är riktigt bra att ta till för att få lite omväxling
När det var tid för Sabinas karl att fylla 30 år så var temat på tårtan färdigt sedan länge. Det skulle vara Halo tema och själva spelkänslan skulle finnas med i tårtan
100 g smör. Receptet kommer från Arla 100 g smör. Mjuk pepparka är så tokgott och så juligt,för att göra den extra god så bröade jag formen med smulade pepparkakor
Rulltårtsbotten3 stora ägg 120 g socker 7,5 g bakpulver 56 g potatismjöl Nougatchokladkräm0,75 dl socker 0,75 dl gräddmjölk (hälften hälften) 15 g kakao 150 + 100 g mjuk nougat 35 g smör 8 dl grädde Rulltårtsbotten Vispa vitorna till hårt skum. Skiva 100 g nougat med osthyvel eller potatisskalare och lägg skivorna i mitten av tårtan. 100 g mjuk nougat
Jag märker att ni gillar fisk. Det är de recept som har allra flest läsare här på bloggen. Idag tänkte jag därför bjuda på en av Elins favoriträtter, sweet chili lax i ugn och eftersom jag inte kan bestämma vilken sås som är godast till får ni välja själva om ni vill servera äppeltzatziki eller passionsfruktsyoghurt till
100 gr färsk bladspenat. 100 gr färsk bladspenat. Morr´n morr´n bloggosfären. Trots att allt rusar iväg i 180 och mannen åkt till London igår, hindrade det inte mig från att slå till på en höstig onsdagspsta
Hej. Jag hoppas att allt är fint med er. För två veckor sedan fick jag besök i köksstudion av min bonusdotter Kirrin (som dykt upp här på bloggen lite då och då med sin charmanta närvaro
Vi tänkte gå mot strömmen en aning och ha — TACOFREDAG idag. Eller, nähä. Ska ni med. Tacos är ju såå tacksamt, barnen äter massor, vi vuxna äter ännu mer, utan att tänka på det så äter man flera portioner grönsaker och annat gött
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.