Anledningen till att jag började dra ner på kött är så enkel som att det öppnades en ny värld av inspiration när vegetariskt och veganskt började ta plats i sociala medier och medvetenheten om hur kött påverkar vår planet gör att det var svårt att inte dra sitt strå till stacken
Den är otroligt mättande förmodligen mycket på grund av att där är ost i kakan och nej jag har inte blivit helt knäpp utan jag lovar att det gör mycket för den här rätten, speciellt om du har en ost med en något mer nötigare karaktär som Herrgårdsost eller Grevé, det går ju såklart bra med någon annan ost också, men den där gräddiga, nötiga och till viss del söta smaken gör att hela kakan blir fylligare i sin smak
Grytan till huvudrätt började jag förbereda på morgonen genom att jag stekte köttet. Brödet serverades till förrätten som bestod av Bresaola på ruccolabädd
• Guide till att skapa dina egna superjuicer för att boosta hud, hälsa och åkommor. Vad du ska tänka på innan du börjar juica, vilken råsaftcentrifug du ska välja samt vilka superingredienser du kan blanda i dina juicer
Tanken är att vi ska göra om i sovrummet och jag har också en idé om hur jag vill ha det. Vi är bara i planeringsstadiet ännu, men ändå är det här nånstans som allting börjar
Förutom gamla favoriter har även tillkommit några aldrig tidigare publicerade alster. Och nu har jag äntligen tagit mig i kragen och sammanställt mina favoriter när det kommer till recept på frukost och mellanmål som alla är utan vetemjöl, socker och komjölk
Färdigt på. Knäck ägget och försök spara äggskalet som kopp. Och här kommer efterrättstipsen. Vispa grädden till fast skum och blanda ner den och daimhacket i chokladsmeten
Jag gjorde för första gången själv denna gratäng som mamma bjudit på flera gånger, tycker den är såå god och föredrar den framför vanlig potatisgratäng
Det blir supergott, gärna med en gräddig vitvinssås till och en god sallad. När potatisen är färdig, skär av ett "lock" och gröp ur den med en liten sked
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.