Magiskt godatt servera den lite lättvispad grädde, glass eller vaniljsås. Godaste äppelkakan ever. Inlägget Godaste äppelkakan dök först upp på ZEINAS KITCHEN
Åh den är så god, sådär lagom mastig, lite kladdig och enkel att baka. Kakan blir bara godare om man bakar den dagen innan servering och klarar sig fint i kylen i 4-5 dagar
Missa inte att följa mig på instagram. Ni hittar mig på @GOSANS_GODSAKER Ingredienser. 100 g Strösocker. Börja med attsätta ugnen på 175C. 8-10 minuter. 100 g Strösocker. Börja med attsätta ugnen på 175C
Nagga och förgrädda i ca 10 minuter för stor paj och ca 7 minuter de små. 100 g smör. Mördeg. Lägg mjöl, smöret i bitar, socker och ägg i skålen till matberedaren och kör till en degboll bildas
Tillsätt äggen, strösocker, sirap och vaniljsocker. (Kastrullen ska INTE värmas på något mera under resterande delar av receptet men jag använder den för att blanda ihop resten av ingredienserna för att slippa diska fler kärl
Tillsätt kardemumma och rör ner smöret lite i taget. Ta bort från plattan och blanda i smöret. Tillsätt smöret och nyp ihop med fingertopparna till en smuldeg
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.