Det fantastiska brödet har ni hört talas om det. Att det kallas just det fantastiska brödet visste jag inte när jag fastnade för det här receptet för några år sedan, nu har jag sett receptet cirkulera runt lite överallt på nätet och då med benämningen det fantastiska brödet
Den här är toppen… Jag var nästan säker att jag hade lagt ut den redan, men hittar inte så tydligen NOT… Fick inspiration från en kompis och har ändrat lite
Det verkar som om jag inte kan göra flera saker samtidigt nuförtiden. . Har haft fullt upp med ett projekt på sistone, och ingen, ingen tid till bloggen - har saknat er
Rotfruktsmos ca 6 portionsformar400 g mjölig potatis400 g palsternackor200 g sötpotatis100 g selleri 100 g morötter½ dl riven gul lök50 g smör 2 dl matlagningsgrädde40 g fint riven parmesanost2 dl finhackad bladpersilja1 tsk chilipulver3 äggsalt och vitpepparSkala och koka rotfrukterna tills de är färdiga. 100 g selleri. 100 g morötter
Igår frågade min kollega om jag bakat Det fantastiska brödet. Sedan beskrev hon detta goda och enkla och fantastiska bröd och då var ju jag självklart tvungen att gå hem och provbaka
Jag har en plastmapp där jag lägger recept som jag river ut från tidningar och vill testa. I bland när jag ska bjuda på något speciellt bläddrar jag i genom mappen, testar, bloggar om det och sen slänger jag urklippet
Finhacka zucchini, lök och vitlök och tärna halloumiosten i mindre bitar och stek i smör i en stekpanna i cirka 10 minuter eller till allt blir lite glansigt och mjukt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.