16 muffinsSMET 1200 GRAM SMÖR2 DL SOCKER4 ÄGG4 DL VETEMJÖL2 TSK BAKPULVER2 TSK VANILJSOCKERSMET 250 GRAM SMÖR1ÄGG1. 25 DL SOCKER1 TSK VANILJSOCKER0. 25 TSK BAKULVER1 DL VETEMJÖLFyllning en Droste chokladknapp mjölkchoklad och vitchoklad. 1. Värm smöret i mikron till smet 1 häll på socker rör om. Häll i smet från smet 1, lägg på en chokladknapp och toppa med en klick av smet 2. In i mitten av ugnen 175 grader 18-20 minuter. 16 muffins. 1 ÄGG. 1
Recept 12 - 15 st. 11/2 dl vatten. 1 tsk vaniljsocker med äkta vanilj. Sätt ugnen på 175 grader. Fyll 2/3 av muffins formen och grädda i mitten av ugnen ca 14-15 minuter. 150g smör. 1 dl socker. 11/2 msk vaniljsocker. ) 12 - 15 st. 11/2 msk vaniljsocker
Fyll muffins formarna till 1/3 och klicka sedan i lite nutella och fyll sedan till 2/3 med smeten. grädda mitt i ugnen i ca 15 minuter. 1 tsk bakpulver. 1 krm salt. 11/2 dl socker. 125 g rumsvarmt margarin. 1 dl kakao. 1 msk vaniljsocker. 11/2 dl mjölk. 1/2 dl kesella. 1 dl nutella
1 dl mandelmjölk. 1,5 tsk kanel. 1 msk smält kokosolja. 1,5 dl frusna hallon och blåbär. Använd en muffinsplåt och ställ ut ca 10 muffinsformar. Klicka ut smeten i formarna, grädda i ugnen på 180 grader i ca 30 minuter. 1 dl mandelmjölk. 1,5 tsk kanel. 1 msk smält kokosolja. 1,5 dl frusna hallon och blåbär. 180 grader i ca
Ca 12 st. 2 1/2- 3 dl mjöl ( jag använde 2 1/2 dl). 11/2 dl socker. 11/2 dl flytande smör/ margarin. 1 dl kakao. Grädda mitt i ugnen ca 18-20 minuter. Jag tog ut mina efter 18 min. Ca 12 st. 2 1/2- 3 dl mjöl. 2 1/2 dl
Muffins med vit choklad, jordgubbar och vaniljkräm(12 st). 150 g rumstempererat smör. 3 1/4 dl vetemjöl. 1 tsk vaniljsocker. Grädda mitt i ugnen i 175 grader i ca 15-17 minuter. Kram 150 g rumstempererat smör. 3 1/4 dl vetemjöl
100 g smör2 st ägg11/2 dl strösocker1 tsk vaniljsocker2 dl mjölkSkalet av 1 citron4 dl vetemjöl2 tsk bakpulver1 nypa salt2 dl fast vaniljkräm1-2 dl hallonTunt skivad rabarber som får gotta sig i någon tsk socker innan de läggs i muffinsen. Sätt ugnen på 175 grader varmluft om du vill göra stora muffins, och 200 grader varmluft om du vill göra små muffins. Grädda muffinsen i mitten av ugnen cirka 10 minuter eller tills de är gyllenbruna och "torra" inuti. 100 g smör. 11/2 dl strösocker. 1 tsk vaniljsocker. Skalet av 1 citron
Ca 16 stycken. 1 dl kakao. 150 g mjukt smör. 1 msk vaniljsocker. 11/2 tsk bakpulver. Koka upp kakao och mjölk med hälften av sockret (1dl) och låt svalna. Häll/ klicka i smeten i 16 muffinsformar till ungefär hälften av formen. Grädda i 175 grader ca 18-18 minuter. 100 g smör. Ca 16 stycken 1 dl kakao. 150 g mjukt smör. 1 msk vaniljsocker. 11/2 tsk bakpulver. 100 g smör
Fördela smeten i muffinsformar (det blir ungefär 12 st) och skjutsa in i ugnen (typ 200 grader) och låt gräddas i ungefär en kvart. 1 dl mjölk. 100 g mjukt smör (alltså inte flytande smör. 1 ½ dl florsocker. 1 tsk vaniljsocker. 1 äggula
1 tsk bikarbonat. 150 g smör eller margarin. 1/2 dl kakao. 1 dl filmjölk. 1 tsk vaniljsocker. 1/2 dl coca-cola. 2 1/2 dl-3 dl florsocker. 1/2 tsk vaniljsocker. Sätt ugnen på 175 grader. Grädda i mitten av ugnen på 175 grader i ca 15-20 min. 1 tsk bikarbonat. 150 g smör eller margarin. 1/2 dl kakao. 1 dl filmjölk. 1 tsk vaniljsocker
Grädda i mitten av ugnen på 200°C i 12 min. 3 1/2 dl vetemjöl. 1 tsk vaniljsocker. 1 dl mjölk. 1 påse Polly (stor eller liten beroende på hur mycket man äter under tiden man bakar). 12 Amerikanska muffinsformar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.