Postat av Elin måndag 03/07 2017 kl. 12 Kommentera. 4 juli är inte något vi firar här hemma men jag har grävt fram några recept om du vill hitta lite inspiration
Detta är faktiskt den rätt som jag bjöd på till nyårsafton. Riktigt gott var det och om jag ska skryta lite så blev en toppenmiddag med helt fantastiskt kött som stektes till perfekt temperatur, väldigt lyckat
1 liten burk röd stenbitsrom. 1 liten bit rödlök, finhackad (kan uteslutas). 1 msk citronsaft. 1 liten burk röd stenbitsrom. 1 liten bit rödlök, finhackad (kan uteslutas). 1 msk citronsaft
Som ett gott tillbehörtill dem kommer här en av mina Favoriter i Repris. Det märks att det är många som uppskattar bär till smaksättning i en kall sås, får väldigt många sökträffar på just den här hjortronsåsen
Jobbat 12-20. Jobbar 7-12 imorgon också så det blir hopp i säng strax. Ca 1 kg potatis. 40 min tills potatisen är mjuk och gratängen fått fin färg. 7-12 imorgon också så det blir hopp i säng strax. Ca 1 kg potatis
Köttfärssås är en rätt som är snabb att laga till och den är god också. Lägg till lite mera jobb och tid och få denna jättegoda pastagratäng på middagsbordet
En god vän frågade om jag alltid gör egen marinad till det kött som jag grillar. Marinaden som jag gjorde till kycklingspetten i veckan är en traditionell och enkel marinad
Tillsätt färskost, citron eller lime. Vispa till en krämig konsistens. 5 dl florsocker50 g smör250 g färskost, ex philadelphia 1 tsk pressad citron / limeGör så här
Rosta alla frön och kärnor i en torr stekpanna tills de fått fin färg. Till 4-6 personer behöver du. 1/2 dl solrosfrön. 1/2 dl pumpakärnor. 1 msk sesamfrön. Skär osten i ca 1 cm stora tärningar. Till 4-6 personer behöver du. 1/2 dl solrosfrön. 1/2 dl pumpakärnor. 1 msk sesamfrön
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.