Gröna februari lider mot sitt slut, och här kommer månadens sista recept. 15 MINUTER }. 1 morot. 1 potatis. 1 dl nötter. 1 tsk lökpulver / 1/4 lök. 1-2 vitlöksklyftor. Koka potatis och morot i en kastrull i cirka 10 minuter, samtidigt som du kokar upp pastan i en annan. 15 MINUTER. 1 morot. 1 potatis. 1 dl nötter. 1 tsk lökpulver / 1/4 lök. 1-2 vitlöksklyftor
600 g fläskfilé1 msk smör1,5 st salt, (1 tsk + 0,5 tsk)2 krm svartpeppar150 g champinjoner5 st tomater150 g skinka, rökt2,5 dl matlagningsgrädde1 msk maizena majsstärkelse2 msk senap, grovkornig1 st vitlöksklyfta1,5 dl ost, rivenSätt ugnen på 225°. Krydda med 1 tsk salt och peppar. Smaksätt med 1/2 tsk salt, senap och pressad vitlök. 1 msk smör. 1,5 st salt. 1 tsk. 150 g champinjoner. 150 g skinka. 1 msk maizena majsstärkelse. 1 st vitlöksklyfta. 1,5 dl ost
ca 4 port100 g fläskkött300 g benfritt nötkött, i skivor1 chili, hackadca 1 dm purjolök2 morötter5 pepparkorn3 msk soyaca 3 dl porter öl1 gul lök3 vitlöksklyftor4 enbär2 lagerblad1 msk grovsalt2 msk olivoljaca 2 msk maijzena majsstärkelse att reda av såsen med. Lägg alla ingredienserna i en lergryta(som du blött upp ca 1 timme innan). Sänk värmen till 150 grader, häll på vatten så det täcker allt och sätt på locket. 100 g fläskkött. 1 msk grovsalt
tjäderhöna ca 1½ kg2 tsk salt1 kryddmått vitpeppar2 msk matfett2 dl buljong1dl rödvinSÅS4dl steksky ev spädd med buljong3msk vetemjöl2dl gräddevinbärsgeleDet är nu du ska använda din gjutjärnsgryta. Ös och späd under hela stektiden , ca 11/2-2timTag upp fågeln. ca 1½ kg. 1 kryddmått vitpeppar. 1dl rödvin
ca 10 port. 175 g smör6 dl vetemjölen nypa salt1½ dl florsocker3 äggulorfyllning. Värm ugenen till 180 grader. Häll citronkrämen i pajformen, lägg på citronskivor och grädda i ca 10 minuter. ca 10 port. 175 g smör. 1½ dl florsocker
ca 4 port½ dl ströbröd5 dl cornflakes2 dl keso2 ägg½ dl mjölk1 gul lök1 dl valnötter1 dl varm grönsaksbuljong25 g smält smörsalt efter smakHacka lök och valnötter fint. Gratinera i 200 grader i ca 1 timme
2½ dl mjölk2 dl blått vallmofrö225 g rumsvarmt smör3 dl strösocker3 ägg5 dl vetemjöl1 msk bakpulver1 msk vaniljsocker½ tsk salt1 dl gräddfil2 msk citronsaftglasyr. skal av 1citron1½ dl vispgrädde200 g vit chokladvallmofrön till dekorKoka upp mjölken tillsammans med vallmofröna. Dra kastrullen från plattan och låt blandningen stå och svalna i ungefär 15 minuter. Häll smeten i formen och grädda i nedre delen av ugnen i 175 grader, ca 1 timme och 15 minuter. skal av 1 citron. 1½ dl vispgrädde
ca 6 biffar4 dl vatten4 dl havregryn½ gul lök, hackad2 msk soya2 msk solrosfrön½ tsk oregano½tsk basilika½ tsk dill1 vitlök, pressad½ tsk saltKoka ihop havregryn, vatten och lök i ca 10 minuter. Grädda i 175 grader i 30 minuter, vänd sedan på biffarna och grädda i ytterliggare 15 minuter
en hel anka på ca 2-2,5 kg3 krm salt2 krm vitpeppar2 gula lökar1 morot3 krm timjan4 apelsinerTill apelsinsås. 3 msk strösocker0,5 dl rödvinsvinäger4 dl hönsbuljong1 dl madeira2 msk maizena majsstärkelse3 msk madeira2-3 msk apelsinlikör2 tsk citronsaft1 msk smörAPELSINSÅS. Strimla skalen och koka dem i 1 liter vatten i 2-3 minuter. Sätt in i ugnen i 15 minuter. Sänk sedan värmen till 175 grader. Efter ca 1,5 timme är ankan klar. 1 morot
3 st kabanoss korvar½ fläskfiléca 2 dl svarta oliver, utan kärnorca 1 dl syltlökca 1 dl ättiksgurka, hackad½ röd paprikaca 1 dm purjolök,hackadca 4 dl matlagningsgrädde2 vitlöksklyftor, pressadesalt, peppar, mejramsmör att steka ica 3 msk vetemjöljasminrisBörja med att skära korven i små bitar, stek den sen i lite smör. ca 1 dl syltlök. ca 1 dl ättiksgurka. ca 1 dm purjolök
1 gul lök, hackad. 1 grönsaksbuljongtärning. 1 apelsin, rivet skal. 8-10 dl vatten (beroende på hur tjock soppa du önskar). 100 g cream cheese (typ Philadelphia). Låt det koka tillsammans i 10-15 minuter, tills grönsakerna är mjuka. 1 gul lök. 1 grönsaksbuljongtärning. 1 apelsin, rivet skal
Dag 56 i Konsolideringsfasen. Det är ett väldigt intresse för utländska fantastiska bär. Gojibäret, är det senaste i raden med otroligt mycket nyttigt innanför skalet
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.