God & snygg med tre lager i olika färger. Gärna dagen efter. Hallon & dajm parfait. 100 g smör 2 ½ dl strösocker 2 ägg 1½ dl vetemjöl (eller samma mängd glutenfri mjölmix) 3 msk kakao 3 tsk vaniljsocker. 1 pkt vaniljvisp 1 dubbeldajm. 1. Sätt ugnen på 175º. Låt kakan stå framme i ca 15-20 minuter innan servering. 100 g smör. 1½ dl vetemjöl. 1 pkt vaniljvisp. 1 dubbeldajm
1 L vetemjöl. 1 dl lingonsylt. 1 pkt torrjäst. 1 dl linfrö. Knåda degen ca 10 min och låt den sedan jäsa till dubbel storlek ca 1,5 timme. Låt jäsa ytterligare 1 timme och grädda sedan i 180 gr ca 30min. 1 L vetemjöl. 1 dl lingonsylt
1. 1. 1. 1. 1. 1. 1. 1. 1. 1. 1. 1. 1. 1. 1. 1. 1. D. A. G. E. N. S. R. C. P. T. 4. -. 2. 5. J. M. O. F. Y. L. I. n. p. a. j. (. q. u. i. c. h. e. ). ä. r. b. d. t. k. g. ö. s. f. o. l. v. m. ,. å. y. H. =. 6. 3. ½. 0. 7. V. K. B. é. 9. 8. 4 D. P A. d l. c m
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.