Nåt som jag letat efter länge… Jag är ju galen i kebab när det gäller skräpmat. Hamburgare och pizza går helt bort om jag lyckas hitta en riktigt god kebab i pita
Grilla kebabspetten runt om i 15 minuter tills köttet är genomstekt och fått fin färg. Stek i kebabköttet i 30 minuter tills det fått fin färg. 1 msk sambal oelek chili. 1 msk mald spiskummin. 1 tsk oregano (valfritt)
Tänkte ge er ett supergott recept på min mammas goda recept på shish kebab. 800 gram nötfärs/lammfärs. 1 st näve med persilja. 1/2 msk chile eller cayennepeppar. 11/2 msk grillkrydda. 1 msk salt. 800 gram nötfärs/lammfärs. 1 st näve med persilja. 1/2 msk chile eller cayennepeppar. 11/2 msk grillkrydda. 1 msk salt
Tänk att få njuta av hemmagjord kebab utan massa konstigheter i, smaken är fantastisk. Det är bara att steka köttet några minuter och du har super god kebab redo
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.