Stek biffarna på medelvärme. Än så länge försöker jag med mobilbilder, inte lika bra kvalitet. Här är recept till mycket goda och mättande vegetariskabiffar
Jag tycker många grönsaksbiff-recept som jag stött på i själva verket har visat sig vara en pannkakssmet med grönsaker i (nog för att det är gott men jag vill ha riktiga vegebiffar)
Förutom kåldolmar är det här min favoriträtt när det gäller husmanskost, just därför blev jag löjligt mallig när jag lyckades få till ett par vegetariskabiffar som blev alldeles perfekta i konsistensen
Mixa kikärtorna med en mixerstav. Riv moroten och zucchini, mixa sedan tillsammans med kikärtorna. Klicka ut smeten i en stekpanna och stek båda sidor på medel värme
Dock kan vi inte säga att vi har köttfri måndag, här äts det vegmat vilken dag som helst - meatless anyday - och ibland blir det vegetariskt på tallrikarna till och med två dagar i veckan
-). Rikligt med Rapsolja att steka biffarna i. som hamburgare med god dressing. Ta och inför en köttfri dag i veckan och passa då på att prova olika vegetariska recept
Klicka ut smeten i het stekpanna med olja och stek biffarna ett par mi-nuter per sida. Koka matkorn och quinoa i vatten och buljongtärning enligt anvisning-arna på förpackningen
Själv kommer jag definitivt köpa hem couscous-biffarna igen och lägga i mina lunchlådor. Jag gillar egentligen inte halv- och helfabrikat, men det är smidigt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.