Jag hoppas det ska smaka för jag är verkligen nöjd med det här receptet, kakan är saftig och mjuk med en härlig smak och har lång hållbarhet, utan att bli torr eller smulig
Härom året gjorde jag dessa superenkla och snabba pepparkaksmuffins/cupcakes med frosting på totalt tre ingredienser (fyra om man lägger till vattnet som mixen ska blandas med)
1 nypa med flingsalt. 20 stycken finhackde dumlekolor med pepparkaka. Smöra och bröa en rund form medavtagbara kanter, ca 22-24 cm. 1 nypa med flingsalt. 20 stycken finhackde dumlekolor med pepparkaka
Dessa små godsaker har fått en lite tvist för att passa in lite bättre i adventstider – det vill säga – jag har använt Dumlekola medpapparkakssmak och apelsinnobless
Riv mandelmassan och blanda väl med äggvitan. Njut av dina julbiskvier. Spritsa ut bottnarna i storlek av en 5 krona. Grädda i mitten av ugnen i 10-15 minuter. Bred på smörkrämen med en tesked låt stå i frysen i 1 timma
Riv mandelmassan och blanda väl med äggvitan. Njut av dina julbiskvier. Använd rumsvarmt smör, vispa ihop med florsocker, pepparkakskrydda, vaniljpulver och äggula till en jämn kräm
Här springer tiden iväg och vi njuter av att umgås med familjen. Att jag gillar långpannekakor är ju ingen nyhet precis men den här passar även som dessert om ni dekorerar med en klick grädde och några bär
Men idag bjuder jag på marknadsnougat medsmakav pepparkaka. I kväll har jag kokat en ljuvlig vaniljkola som jag provsmakade gång på gång så jag vaknar nog med träningsvärk i käken i morgon, hi hi
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.