-Mama Skogly ♥ Gratäng. Vi får se hur ofta jag hinner/orkar med att uppdatera bloggen denna vecka. Nu har nationella proven dragit igång nämligen så fokus kommer att ligga på rättning och bedömning av dessa
12 msk vit balsamico-vinäger. 18 dl creme fraiche 1 knippe färsk salvia 1 st citron 5 st klyftor vitlök 2 msk honung 2 msk vit balsamico-vinäger salt och peppar från kvarnHäll upp Creme Fraichen i en skål
FacebookSkriv utE-postTwitterPinterestRelaterade 800 g nötfärs. Hej vänner. Jag måste ju bara lägga ut detta supergoda receptet på italiensk köttfärslimpa som jag gjorde i förrgår
Salta och peppra köttet, stek sedan i olja och smör, cirka 2-4 minuter per sida. Spara recept Kommentera Skriv ut Dela E-post Pinna 557 600g potatis skalad till mos
Klassiker som man kan göra på många olika sätt. Tillbehören kan man variera efter tycke och smak men grunden är utskuren biff eller oxfilé, potatispuré och bacon
2-3 msk tomatpuré. Stek oxfilén i smör, ca 2-3 minuter på varje sida. Häll vin och kalvfond (efter smak) i en stekpanna, tillsätt tomatpuré, lite salt och vitpeppar och låt koka i 1-2 minuter. 2-3 msk tomatpuré
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.