Ingredienser. 3 ägg. 1 dl philadelfia ost. nypa salt. Tillagning. Separera äggen , vispa ägg vitan med saltet till ett hårt skum & vispa gulan med philadelfia till len smet
Sätt ugnen på 200 gr. Dela vitor och gulor. Vispa vitorna styva med saltet. Rör ihop gulorna med fiberhusk, philadelphia och bakpulver och vänd sedan ner vitorna försiktigt i äggsmeten så det blandar sig
Det vanligaste LCHF-brödet är nog Oopsies, men de tycker jag mest smakar stekt ägg. Nedan följer några länkar till mina tidigare glutenfria LCHF-bröd, så har Du några att testa inför sommarens utflykter
Joline hon laborerar och grejar i köket och håller på experimentera med allt möjligt. Häromdagen gjorde hon oopsies och det blev verkligen strålande goda och väldigt ”brödlika”
Detta brödet är en LCHF-variant, jag har utgått från ett gammalt recept som finns på bloggen (som i grunden är hämtat från 56kilo. 1-2 msk chiafrön. Det är lagom om brödet är ca 1-1 1/2 cm tjock. 1-2 msk chiafrön
Här kommer länkar till en del av mina tidigare recept på mjuka LCHF-bröd. Har också testat det här receptet med 2 hela ägg istället, men då blir det som många andra LCHF-bröd, mest smak av stekt ägg. Grädda gyllenbruna på 175° i 15-20 minuter, beroende på storleken på bullarna
Det var min tur att ha fredags frukost på jobbet och förutom att jag köpte frallor, så bakade jag ett LCHF- bröd som jag fick receptet på av en jobbarkompis
. Efter middagen idag som mamma lagade kände jag för att baka bröd, hittade ett vanligt brödrecept med gojibär i, men självklart när jag började leta ingredienser fanns ingen fil/yoghurt/kvarg att ha i
Jag testade att baka oopsies, som jag minns att jag säkert hört om för 10 år sedan, men inte testat förrän nu. I tried to bake oopsies, I remember I probably heard about these 10 years ago, but I have never tried them, until now. Grädda i ca 20-25 minuter. Spoon 7-9 oopsies on a parchment paper. Bake for about 20-25
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.